fotostyling

concept & styling van vrije productie, geplaatst in Elle decoration. fotografie: Nicole Minneboo

Ben je bezig met de ontwikkeling van een nieuwe catalogus, folder of website? Of wil je gewoon goede foto’s of gifs voor je social media uitingen?
Ook online is het steeds belangrijker je als merk te positioneren en te onderscheiden. Trendy en inspirerend beeld helpt hier zeker bij.

PURE styling creëert bij elk product, thema of onderwerp een passende sfeer met de juiste omgeving, kleur en accessoires. Bij dit soort opdrachten werken wij samen met een fotograaf of fotostudio om zo het gewenste resultaat te bereiken; onderscheidende foto’s die je merk versterken.

HOE WERKT HET

De aanpak is bij elke opdracht weer anders. Het maken van mooi beeld is sowieso altijd het resultaat van goed teamwork.
Soms worden we toegevoegd aan een team van fotograaf en art director. De locatie is al bekend en er zijn al schetsen van de sets die gemaakt gaan worden. Dan kiezen we kleuren & materialen en shoppen de meubels en accessoires die nodig zijn. Op locatie verzorgen we de styling en samen zorgen we ervoor dat het gewenste resultaat bereikt wordt.

Soms worden we direct benaderd door de opdrachtgever in een vroeg stadium en bedenken wij concept, trends en sets. We schakelen fotograaf in, zoeken de locatie en doen de styling. Heel fijn om van begin tot eind bij een shoot betrokken te zijn. Meer over deze aanpak kun je lezen bij concept & trends.

Voor kleinere sets van bijvoorbeeld accessoires of kussens fotograferen we ook zelf.

Eigenlijk is er dus heel veel mogelijk! Voor meer informatie, even meedenken of een specifieke prijsopgave kun je het beste even contact met ons opnemen.

OPDRACHTGEVERS

Wij werken als fotostylist voor merken als Tica, Elho, Trendhopper, Raaf sierkussens en HML bedding.

Mark van de Laarschot, HML bedding: “Reeds een aantal jaar werken we naar volle tevredenheid met PURE styling. Heidi werkt altijd rustig, constructief, professioneel en zeer gestructureerd. Ondanks of juist dankzij deze aanpak overheerst telkens opnieuw de hartelijkheid op zowel de set als op de uiteindelijke foto’s. Keer op keer weet ze het gevoel dat wij in ons bedrijf hebben te vertalen met onze eigen producten naar waanzinnige plaatjes die geheel aansluiten bij de actuele stijlen.”

Alette Trompetter, eigenaar Harvink collection:  “Voor de styling van sfeerkamers in het Harvinkhuis hebben wij samengewerkt met Heidi van PURE styling. Deze samenwerking was heel plezierig. Dit werd voor een groot deel bepaald door Heidi haar daadkracht en lef om een mix van sferen neer te zetten. Heidi weet wat er speelt in de branche en is in staat nieuwigheden te combineren met onze collectie. Dit leverde frisse opstellingen op die in goede samenwerking met onze huisfotograaf op een sfeerfoto zijn vastgelegd. Binnenkort breiden we onze samenwerking vast uit door haar een rol te geven bij de styling van onze collectie bij onze dealers.”

PRODUCTIES VOOR BLADEN

Ook maken wij vrij werk in de vorm van zelfstandige fotoproducties die wij aanbieden aan de bladen. We hebben diverse fotografen in ons netwerk met wie we regelmatig en graag  werken, maar staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen.