meer over Heidi

WIE IK BEN

Naast zus, partner, vriendin, dochter, tante, yogi, klimmaatje en moeder van 2 kattenkinderen ben ik interieur stylist en – ontwerper.
In 2005 startte ik PURE styling vanuit een verlangen om mooie dingen te maken. Het ondernemen heb ik geleerd door het te doen, ik denk dat dat de beste manier is.

Sinds 2005 is er veel veranderd. Ik heb mogen werken aan vele toffe en diverse projecten met en voor mooie, inspirerende mensen. Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt en ben daar nog elke dag blij mee en trots op!

MISSIE

Mijn missie is om met mijn werk de wereld mooier te maken. Mijn “view on things” te laten zien. Dat doe ik door vanuit mijn hart te werken, op gevoel. Ik kan niet anders, het gaat vanzelf.

Resultaat: het totaalplaatje is niet alleen mooi, maar ook echt in balans. Het straalt kracht uit. Het klopt ècht. Het moment dat je ineens voelt dat het is wat het moet zijn, dat is zo fijn!

Het is voor mij belangrijk een ‘klik’ te hebben met de mensen voor en met wie ik werk. Ik houd van een informele en open benadering, puur en eerlijk. Van een toffe samenwerking krijg ik energie.
In een goed team versterk je elkaar. Dan gebeuren er mooie dingen. Zo fijn als het resultaat ook mijzelf verrast!

Mijn expertise is het aanvoelen en signaleren van trends en innovaties en hier dan ook iets mee doen. Iets moois creëren. Verrassen. Vanuit een uitgewerkt plan maar ook in improviseren ben ik sterk. Van niets iets maken. Mogelijkheden zien. Rust bewaren en zorgen dat het goed komt.

MIJN STIJL

Simpel en bijzonder. Aandacht voor details. Scandinavië meets Japan. Basic en afgestemd maar ook kleur. Balans met een twist.
Inspiratie haal ik van de straat: uit de natuur, kunst, mensen, musea, door te reizen, uit het leven. Ik geloof erin dat als je open staat voor wat anders is, je veel kunt leren over jezelf.

WAAR IK BLIJ VAN WORD (IN RANDOM ORDER)

de wind door de bomen | (mijn) katten | stedentrips | kleur | zwarte koffie | op pad met mijn camera | Azië | architectuur | stilte | een verrassende ontmoeting met een mooi mens | klimmen | Dutch design | mijn nichtje | planten | Milaan in april | wakker worden met het geluid van vogels | A frames | bloemen op tafel | sustainability | kunst | kamperen | creëren | een toffe nieuwe artiest ontdekken op een festival | groen | pure chocolade | bergen | ons boshuisje | yoga | varkens | de eerste dag op slippers | coffee black & egg white | reizen met een rugzak | een goed gesprek | Berlijn | met beide benen op de grond | Yeasayer | bewust leven | vrienden | de geur na een zomerse regenbui | IJsland | dromen | blote voeten | een mooi museum met mijn lief | dieren | een goed boek |een vintage vondst | installaties | kanoën | in het moment