meer over Heidi

WIE IK BEN

Naast zus, partner, vriendin, tante, yogi, klimmaatje en moeder van 2 kattenkinderen ben ik interieur stylist en – ontwerper.
In 2005 startte ik PURE styling vanuit een verlangen om mooie dingen te maken. Het ondernemen heb ik geleerd door het te doen, ik denk dat dat de beste manier is.

Sinds 2005 is er veel veranderd. Ik heb mogen werken aan vele toffe en diverse projecten met en voor mooie, inspirerende mensen. Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt en ben daar nog elke dag blij mee en trots op!

MISSIE

Mijn missie is om de wereld mooier te maken. Mijn “view on things” te laten zien. Dat doe ik door vanuit mijn hart te werken, op gevoel. Ik kan niet anders, het gaat vanzelf.
Resultaat: een totaalplaatje dat er niet alleen mooi uitziet, maar dat ook écht klopt. Wanneer alle puzzelstukjes op hun plek vallen, dat is zo fijn!
Ik houd van puur en oprecht. Zo benader ik ook de mensen voor en met wie ik werk. Het is voor mij belangrijk om een ‘klik’ te hebben. De mooiste manier van samenwerken vind ik wanneer je het beste uit elkaar naar boven haalt. Wanneer het resultaat ook mijzelf verrast.

Mijn expertise is het aanvoelen en signaleren van trends en innovaties en hier dan ook iets mee doen. Iets moois creëren. Verrassen. Vanuit een uitgewerkt plan maar ook in improviseren ben ik sterk. Van niets iets maken. Mogelijkheden zien. Rust bewaren en zorgen dat het goed komt.

MIJN STIJL

Simpel en bijzonder. Aandacht voor details. Scandinavië meets Japan. Basic en afgestemd maar ook kleur. Balans met een twist.
Inspiratie haal ik van de straat: uit de natuur, kunst, mensen, musea, door te reizen, uit het leven. Ik geloof erin dat als je open staat voor wat anders is, je veel kunt leren over jezelf.

WAAR IK BLIJ VAN WORD (IN RANDOM ORDER)

de wind door de bomen | (mijn) katten | stedentrips | kleur | zwarte koffie | op pad met mijn camera | Azië | architectuur | stilte | een verrassende ontmoeting met een mooi mens | klimmen | Dutch design | mijn nichtje | Milaan in april | wakker worden met het geluid van vogels | A frames | bloemen op tafel | sustainability | kunst | kamperen | creëren | een toffe nieuwe artiest ontdekken op een festival | groen | pure chocolade | bergen | ons boshuisje | yoga | de eerste dag op slippers | coffee black & egg white | reizen met een rugzak | een goed gesprek | Berlijn | met beide benen op de grond | Yeasayer | bewust leven | vrienden | de geur na een zomerse regenbui | IJsland | dromen | blote voeten | een mooi museum met mijn lief | dieren | een goed boek |vintage | installaties | kanoën | in het moment