over ons

concept & styling voor HML bedding, fotografie door Nicole Minneboo

WIE ZIJN WIJ

 

Leuk dat je een kijkje neemt bij PURE styling, het bureau van Heidi Willems. Wij zijn ruim 15 jaar met veel plezier werkzaam in het styling vak. We werken voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

Onze missie is met ons werk de wereld mooier te maken. De opdrachtgever verrassen en zijn verwachtingen overtreffen, daar gaan we voor!

Onze werkzaamheden zijn divers: concept, trends, fotostyling en retail styling maar je kunt ook bij ons terecht voor een interieurontwerp voor je woning, winkel of beursstand. Ons doel is altijd, voor welke opdrachtgever dan ook, het vertalen van de wensen van de opdrachtgever naar een bijzondere, passende sfeer en ruimte.

Heidi stelt voor elke opdracht haar ideale team samen. Soms zal ze een opdracht alleen aanpakken, bij grotere opdrachten zet ze extra mensen in. Op deze manier zijn wij flexibel in het aannemen van diverse opdrachten en kunnen wij zoveel mogelijk doen waar ons hart ligt en waar we goed in zijn.

Wil je meer lezen over Heidi persoonlijk? Dat kan bij meer over Heidi.

KEURMERKSTYLIST

Heidi heeft in 2012 het onafhankelijk keurmerk van interieurstylisten behaald. “Een Keurmerkstylist behoort tot de top van de Nederlandse stylisten. Vastgoed- of interieurstylisten met dit onafhankelijke keurmerk moeten aan strenge eisen voldoen. Dat betekent minimaal twee jaar werkervaring, actuele vakkennis en een deskundige werkwijze. Bij een Keurmerkstylist draait het om kwaliteit, creativiteit en professionaliteit. Zij hebben kennis van zaken en liefde voor het vak.”

PURE STAAT VOOR

PURE staat voor oorspronkelijk, no-nonsense, echt. Dit vind je terug in ons materiaalgebruik, maar staat ook voor de manier van werken. Praktijkgericht, kostenbewust en persoonlijk. Als het goed is is het goed, geen urenlange motivatie nodig. Dat klinkt simpel maar klopt voor ons. Op gevoel dus.
PURE styling biedt passende oplossingen waar je echt iets mee kunt.

DUURZAAMHEID

Als je dat wilt, ontwerpen wij een duurzaam en verantwoord interieur voor je. We gebruiken dan alleen ecologische materialen en meubelen, verlichting en accessoires die eerlijk en/of lokaal gemaakt worden of van hergebruikte of ecologische materialen. We maken graag gebruik van Nederlandse design items, daar worden we gewoon blij van…en jij hopelijk ook!

We werken graag voor opdrachtgevers die duurzaamheid belangrijk vinden. Dus ben je producent van eerlijke meubels of accessoires en heb je hulp nodig met collectioneren, styling of fotografie? We gaan graag voor je aan de slag!

OPDRACHTGEVERS

Enkele opdrachtgevers waar wij zoal voor werken:

Alle foto’s gebruikt op deze site zijn beelden van gerealiseerde projecten van PURE styling.