Menu
Tablet menu

RETAIL STYLING & MERCHANDISING

JUIST NU
Met een goede winkelstyling kunt u uw omzet verhogen. Iedereen is gevoelig voor sfeer en het is dus belangrijk dat uw collectie op een commerciële, maar ook creatieve en inspirerende manier wordt gepresenteerd.

Juist nu, in tijden van zware concurrentie door online verkoop, is het belangrijk je als winkel door middel van styling te onderscheiden van de concurrentie. Styling geeft de winkel identiteit en verrast en inspireert de klant. Online blijft dit lastig, maar in de winkel zijn hiervoor legio mogelijkheden, laten we die dan ook gebruiken!

JARENLANGE ERVARING
PURE styling heeft een jarenlange ervaring op het gebied van retail styling en visual merchandising. We hebben ons gespecialiseerd in styling van grote meubelconcepten zoals Trendhopper, Otak en Lederland. We werken voor diverse merken als Isensi, Harvink en UNC. Hiernaast krijgen wij opdrachten van diverse woonwinkels in het midden - en hogere segment zoals interieur Paauwe in Zonnemaire. 

TRENDS EN RETAIL
Het is heel belangrijk dat de klant de kleuren en trends die online en in de bladen zichtbaar zijn terug ziet in de winkel. PURE styling is ook hierin expert en kan de huidige en komende trends vertalen naar de winkelvloer. We kunnen actuele kleurenplannen maken en passende trend presentaties ontwerpen en uitvoeren.
Voor inkoopcentrum Tica doen we dit sinds december 2016. De retail klant van Tica wordt geinspireerd om de gevisualiseerde trends in zijn eigen winkel toe te passen. Ook schrijven we regelmatig een trend post voor de Tica website.

Voor grote of ingrijpende verbouwingen en restylingen werken wij met een team van stylistes, zodat uw winkel in zeer korte tijd een geheel nieuwe en inspirerende uitstraling heeft. Neem gerust This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met ons op voor meer informatie. Wanneer u behalve styling ook input wenst over het ontwerp van uw winkelinterieur, kijk dan even bij interieurontwerp bedrijven.

Angelique Uittenbogaard, manager Lederland: “Voor de aankleding en styling van onze showrooms hebben we de hulp ingeroepen van Heidi Willems van PURE styling. Heidi is voor aanvang van het project langs geweest om te inventariseren en ideeën te opperen die wij op de vloer al konden uitvoeren voordat Heidi kwam stylen. In 2 dagen zijn er 2 showrooms van ca. 1500 m2 gerestyled en wij zijn zeer blij met het resultaat. Heidi heeft ervoor gezorgd dat de klanten en de medewerkers weer een WAUW-reactie kregen in dezelfde winkel! 
Heidi kan zich zeer goed inleven in de klantgroep en de daarbij behorende stijlen. Ze weet met eenvoudige hulpmiddelen een maximaal resultaat te behalen. Heidi is in staat om “out of the box” te denken. Ze toont lef en neemt het voortouw in het opperen van ideeën. Ze werkt zeer zelfstandig, maar staat ook open voor onze mening c.q. wensen. Het is een harde werkster die er niet voor terug deinst om de handen uit de mouwen te steken. Wij zijn er over uit! Heidi hoort bij Lederland! :-)”

Jacob Mink, formulemanager OTAK: "Een stylist kan de goede balans brengen tussen de wensen van de ondernemer en die van de klant. Want styling is een vak! Heidi en Annemarie kennen hun vak. Vandaar dat OTAK gebruik maakt van hun diensten. Naast het gemak van externe styling en het ontbreken van kennis bij een detaillist, kan een stylist van diverse producten van verschillende aanbieders een totaalplaatje maken. Dit levert vaak extra verkoopkansen op, want naast de verkoop van accessoires (impulsaankoop) heeft het ook een meerwaarde voor de verkoop van woonkamerprogramma’s. Styling complementeert het winkelbeeld." 

back to top

Search

preview harvink keulen
styling stand meubelbeurs Keulen voor Harvink

 

preview UNC Fleux3ontwerp & realisatie UNC etalage bij concept store Fleux in Parijs

preview isensi
retail merchandising Isensi

pinterest preview
van ons pinterest board words

preview stijlhuis play it
stijlhuis in trend Play it van Perscentrum Wonen

preview isensi bed
retail merchandising Isensi

previes th kast
retail merchandising Trendhopper 

preview th
retail styling voor Trendhopper

preview productpresentaties2
Fontignac productpresentatie 

preview harvink2
stijlkamer folklore voor Harvink

preview blog the loft
blog over retail concept the Loft

preview bielefeld
retail event styling voor Trendhopper 

 

preview UNC Fleux02
ontwerp & realisatie UNC etalage bij concept store Fleux in Parijs

preview paauwe typemachines
retail styling voor interieur Paauwe

preview harvink keulen3
styling stand meubelbeurs Keulen voor Harvink

preview stijlkamer vorm en structuur
stijlkamer in trend vorm & structuur van Perscentrum Wonen

preview trendhopper eindhoven2
retail styling Trendhopper 

preview trendhopper zutphen2
retail styling Trendhopper 

preview bielefeld2
retail event styling voor Trendhopper 

preview productpresentatiesStar Wars productpresentatie 

preview trends blog
trends gevisualiseerd voor Stylink blog

preview harvink
stijlkamer greenhouse voor Harvink

preview th shop
retail merchandising voor Trendhopper

preview harvink keulen2
styling stand meubelbeurs Keulen voor Harvink

preview stijlhuis play it3
stijlhuis in trend Play it van Perscentrum Wonen

preview paauwe
kleurenplan en styling voor interieur Paauwe

Login or Register