interieurontwerp

detail van gerealiseerde logeeretage in ‘s-Hertogenbosch

ONTWERP VOOR PARTICULIEREN

Je wil een fijne plek hebben om te wonen, een huis dat bij je past. Waar je echt ‘thuis’ kunt komen. Je vindt het moeilijk keuzes te maken voor je interieur, of je komt er samen niet uit.
Je vreest dat al die bezoeken aan de woonboulevard uiteindelijk nog niet brengen wat je zo graag wil.

Herkenbaar?
We helpen je graag met een fijne leefomgeving. Door goed naar je te luisteren en je wensen te vertalen naar een interieur dat bij je past, waarin je echt jezelf kunt zijn. We willen je inspireren door te verrassen.
Heb je een nieuw huis, of heeft je bestaande huis een flinke oppepper nodig en weet je niet waar je moet beginnen?

Mail ons dan voor een geheel vrijblijvend intake gesprek. We gaan graag voor je aan de slag.

Wil je meer lezen over het ontwerptraject en de kosten, kijk dan bij compleet ontwerp.

DUURZAAM ONTWERP

Als je dat wilt, ontwerpen wij een duurzaam en verantwoord interieur voor je. We gebruiken dan alleen ecologische of hergebruikte materialen en meubelen, verlichting en accessoires die eerlijk en/of lokaal gemaakt worden. 
We zijn hier goed in thuis vanwege eigen label loudcloud, maar kijken bij het interieurontwerp zeker ook buiten dit label. We maken graag gebruik van Nederlandse design items, daar worden we gewoon blij van…en jij hopelijk ook!

We werken met een klein team aan interieur ontwerpen vanuit onze ontwerp studio in De Gruyter fabriek. Wanneer je klikt op de volgende link, kun je meer lezen over hoe het ontwerptraject eruit ziet.

ZAKELIJK ONTWERP

Je kunt bij ons ook terecht voor een compleet ontwerp van een zakelijk interieur. Wij richten ons hierbij op kleinere bedrijven.
Een compleet ontwerp is altijd een langer traject waarbij de opdrachtgever nauw betrokken is. Heel belangrijk is dat we het juiste startpunt hebben: markt, doelgroep, prijsniveau en gewenste sfeer en stijl worden doorgenomen. Vaak is er al een (nieuw) logo en website, dan is dat een heel goed uitgangspunt.
Bij zakelijke interieurs starten we met het maken van een aantal moodboards. Deze bespreken we met de opdrachtgever. Als helder is welke sfeer het gaat worden gaan we aan de slag met het interieur.
De aanpak is verder vergelijkbaar met het particuliere compleet ontwerp, lees meer via de link.

REALISATIE & STYLING

Voor de realisatie van het zakelijke ontwerp verwijzen wij je graag door naar specialistische vakmensen, met wie we vaker samenwerken.
Na realisatie zetten wij graag de puntjes op de i met de styling. Styling máákt het ontwerp: door middel van de juiste planten, verlichting en accessoires gaat het plaatje kloppen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op. Wij voorzien je graag van meer informatie.

Yvo en Jose, ’s – Hertogenbosch: “Afgelopen zomer hadden we ons droomhuis gevonden en wilden er een gezellige sfeer creëren. Al zoekende op internet naar iemand die onze woonwensen zou kunnen vervullen kwamen we PURE styling tegen. De site sprak ons meteen aan, zodat we een mail gestuurd hebben met de vraag of ze ons wilden helpen met het ontwerpen van ons interieur. Heidi reageerde al snel en tijdens de intake liep ze eerst door het huis heen om daarna met ons om de tafel te gaan zitten om onze wensen op elkaar af te stemmen.
We hadden vanaf het begin een goed gevoel bij Heidi en hebben haar volledig de vrije hand gegeven. Nadat we een aantal indelingsschetsen voorgelegd kregen, hebben we er één uitgekozen waarmee ze met haar team aan de slag ging. Het was best spannend hoe het ontwerp eruit zou komen te zien, maar Heidi heeft heel goed naar ons geluisterd. Ze had een lichtplan gemaakt met functionele, sfeer en algemene verlichting, visuals van elke ruimte, evenals kleuren en materialen. We bespraken het uiteindelijke ontwerp met de aannemer en zijn toen met het boek onder de arm naar de winkel gegaan om de meubels te bekijken en aan te schaffen. Daar aangekomen waren ze vol lof over PURE styling, omdat ze alles perfect geregeld hadden. Ze hadden een soort van boodschappenlijst gemaakt om het bekijken en aanschaffen te vergemakkelijken.
De muren zijn inmiddels gestuct, geverfd en behangen. Daarna zijn de meubels gearriveerd en het ziet er precies zo uit als in het ontwerp beschreven staat. We zijn er superblij mee en weten niet hoe we PURE styling / Heidi hiervoor moeten bedanken, zo mooi is het geworden. Iedereen die ons paleisje komt bezoeken laten we vol trots het ontwerp zien en hoe het uiteindelijk geworden is. Iedereen vindt het resultaat geweldig en daar zijn we het roerend mee eens.”

Alexander en Peter, Hoensbroek: “In onze zoektocht naar professioneel interieuradvies voor onze woning, kwamen we via de website van de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten meer te weten over het keurmerk ‘Keurmerkstylist Interieur’. Via dit keurmerk was onze keuze snel gemaakt voor Heidi vanwege haar imposante portfolio, haar brede ervaring in het retail, zakelijke en particuliere segment en ook vanwege haar trendanalyses waarmee ze duidelijk focus houdt op wat er speelt op gebied van inrichting en styling.
Na het eerste mailcontact ging het snel. Bij het bezoek aan onze woning absorbeerde Heidi meteen goed onze wensen, wat resulteerde in een geweldig en warm ontwerp met kleurpaletten en prints waar wij nooit opgekomen waren en die naadloos aansluiten aan onze wensen.
Wij kunnen het echt iedereen aanbevelen om deze vakvrouw in te schakelen indien je een onafhankelijk en professioneel styling advies ‘van nu’ zoekt. De materiaal- en kleurstalen en de shopping list die Heidi bij het eindontwerp meegeeft zijn echt helemaal het einde, want daarmee bespaar je echt zeeën van tijd. Bedankt Heidi! “

Sacha en Patrick, ’s – Hertogenbosch: “Een nieuwbouwwoning is leuk, omdat je de woning dan helemaal naar je eigen smaak kunt inrichten. Dat zegt iedereen altijd. En dat is natuurlijk ook zo. Maar wij ontdekten dat we daar toch wel wat hulp bij konden gebruiken. Want hoe richt je een woonkamer/keuken zo in dat hij niet alleen mooi, maar vooral ook gezellig en praktisch is? Heidi heeft ons geholpen met deze vraag en meer. We hadden nooit bedacht om de lange muur zo’n opvallende kleur te geven, maar wat is hij nu mooi! En de rest heel licht grijs, dat geeft het toch wat sjieks. De kast is echt het pronkstuk van onze kamer geworden. Dankzij het volledig uitgewerkte ontwerp konden we zo offertes opvragen en vergelijken. Vanwege onze drukke banen en ons jonge gezin hebben we niet alles in een keer kunnen realiseren (en zijn we ook nog niet klaar), maar we kunnen steeds weer terugvallen op het ontwerp. Qua kleurpalet en qua indeling heb je een basis van waaruit je verder kunt werken. Hier gaan we nog jaren plezier van hebben!”