interieurontwerp

detail van gerealiseerde logeeretage in ’s Hertogenbosch.

ONTWERP VOOR PARTICULIEREN

– Hoe plaats ik mijn meubels zodat mijn kleine woonkamer groter lijkt?
– Hoe creëer ik sfeer in mijn interieur?
– Ik heb opbergruimte nodig maar wil mijn huis niet vol zetten met kasten. Kan dat ook anders?
– Ik vind mijn meubels wel mooi, maar de eenheid ontbreekt. Hoe los ik dit op?
– Welke accessoires passen bij de stijl van mijn meubels?

Dit zijn maar enkele voorbeelden van veel voorkomende vragen op interieurgebied. Herkenbaar?
Heb je een nieuw huis, of heeft je bestaande huis een flinke oppepper nodig en weet je niet waar je moet beginnen?
Wij kijken met een frisse blik naar je interieur en houden rekening met je wensen op woongebied.

DUURZAAM ONTWERP

Als je dat wilt, ontwerpen wij een duurzaam en verantwoord interieur voor je. We gebruiken dan alleen ecologische materialen en meubelen, verlichting en accessoires die eerlijk en/of lokaal gemaakt worden of van hergebruikte of ecologische materialen.
We zijn hier goed in thuis vanwege eigen label loudcloud, maar kijken bij het interieurontwerp zeker ook buiten dit label. We maken graag gebruik van Nederlandse design items, daar worden we gewoon blij van…en jij hopelijk ook!

We werken met een klein team aan interieur ontwerpen vanuit onze ontwerp studio in De Gruyter fabriek. Wanneer je klikt op de volgende link, kun je meer lezen over hoe het ontwerptraject eruit ziet.

 

ONTWERP VOOR BEDRIJVEN

Je kunt bij ons ook terecht voor een compleet ontwerp van een zakelijk interieur. Wij richten ons hierbij op kleinere bedrijven.
Een compleet ontwerp is altijd een langer traject waarbij de opdrachtgever nauw betrokken is. Heel belangrijk is dat we het juiste startpunt hebben: markt, doelgroep, prijsniveau en gewenste sfeer en stijl worden doorgenomen. Vaak is er al een (nieuw) logo en website, dan is dat een heel goed uitgangspunt.
Bij zakelijke interieurs starten we met het maken van een aantal moodboards. Deze bespreken we met de opdrachtgever. Als helder is welke sfeer het gaat worden gaan we aan de slag met het interieur.
De aanpak is verder vergelijkbaar met het particuliere compleet ontwerp, lees meer via de link.

REALISATIE & STYLING

Voor de realisatie van het ontwerp verwijzen wij je graag door naar een team van specialistische vakmensen, met wie we vaker samenwerken.
Na realisatie zetten wij graag de puntjes op de i met de styling. Styling máákt het ontwerp: door middel van de juiste planten, verlichting en accessoires gaat het plaatje kloppen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op. Wij voorzien je graag van meer informatie.