interieurontwerp

detail van gerealiseerde logeeretage in ’s Hertogenbosch.

ONTWERP VOOR PARTICULIEREN

Je wil een fijne plek hebben om te wonen, een huis dat bij je past. Waar je echt ‘thuis’ kunt komen. Je vindt het moeilijk keuzes te maken voor je interieur, of je komt er samen niet uit.
Je vreest dat al die bezoeken aan de woonboulevard uiteindelijk nog niet brengen wat je zo graag wil.

Herkenbaar?
We helpen je graag met een fijne leefomgeving. Door goed naar je te luisteren en je wensen te vertalen naar een interieur dat bij je past, waarin je echt jezelf kunt zijn. We willen je inspireren door te verrassen.
Heb je een nieuw huis, of heeft je bestaande huis een flinke oppepper nodig en weet je niet waar je moet beginnen?

Mail ons dan voor een geheel vrijblijvend intake gesprek. We gaan graag voor je aan de slag.

Wil je meer lezen over het ontwerptraject en de kosten, kijk dan bij compleet ontwerp.

DUURZAAM ONTWERP

Als je dat wilt, ontwerpen wij een duurzaam en verantwoord interieur voor je. We gebruiken dan alleen ecologische materialen en meubelen, verlichting en accessoires die eerlijk en/of lokaal gemaakt worden of van hergebruikte of ecologische materialen.
We zijn hier goed in thuis vanwege eigen label loudcloud, maar kijken bij het interieurontwerp zeker ook buiten dit label. We maken graag gebruik van Nederlandse design items, daar worden we gewoon blij van…en jij hopelijk ook!

We werken met een klein team aan interieur ontwerpen vanuit onze ontwerp studio in De Gruyter fabriek. Wanneer je klikt op de volgende link, kun je meer lezen over hoe het ontwerptraject eruit ziet.

 

ONTWERP VOOR BEDRIJVEN

Je kunt bij ons ook terecht voor een compleet ontwerp van een zakelijk interieur. Wij richten ons hierbij op kleinere bedrijven.
Een compleet ontwerp is altijd een langer traject waarbij de opdrachtgever nauw betrokken is. Heel belangrijk is dat we het juiste startpunt hebben: markt, doelgroep, prijsniveau en gewenste sfeer en stijl worden doorgenomen. Vaak is er al een (nieuw) logo en website, dan is dat een heel goed uitgangspunt.
Bij zakelijke interieurs starten we met het maken van een aantal moodboards. Deze bespreken we met de opdrachtgever. Als helder is welke sfeer het gaat worden gaan we aan de slag met het interieur.
De aanpak is verder vergelijkbaar met het particuliere compleet ontwerp, lees meer via de link.

REALISATIE & STYLING

Voor de realisatie van het zakelijke ontwerp verwijzen wij je graag door naar specialistische vakmensen, met wie we vaker samenwerken.
Na realisatie zetten wij graag de puntjes op de i met de styling. Styling máákt het ontwerp: door middel van de juiste planten, verlichting en accessoires gaat het plaatje kloppen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op. Wij voorzien je graag van meer informatie.

 

Frans en Willy van Boekholt, Oirschot: “Na een grote verbouwing willen we ons huis opnieuw inrichten. Het mooi verzorgde interieurplan van PURE styling is daarbij een constante bron van inspiratie en een houvast bij het maken van de vele keuzes.”

Huibert en Marjolein, Sint – Michielsgestel: ” In juni kregen we de sleutel van onze nieuwe woning en vervolgens moest het huis grondig verbouwd worden. Over tal van technische en praktische zaken moesten we keuzes maken. Het inspirerende interieur advies van PURE styling hielp ons enorm bij het bepalen van materialen, verlichting (altijd lastig) en meubilair. Bij het bezoek van een of andere showroom gingen de ‘moodboards’ steeds mee. Mede door haar professionele hulp en advies wonen we nu in een heerlijk huis, waar we elke dag van genieten.”