interieurontwerp eco woning Den Bosch

De opdrachtgevers hebben een mooie houten eco woning aan de rand van den Bosch. Voor een nieuwe start samen wilden ze graag een nieuw interieur. Hun wens was een interieur met een warme, moderne uitstraling met comfort. Heel fijn om voor deze mooie mensen aan de slag te gaan! We maakten een ontwerp voor het hele huis inclusief badkamer en keuken. Met bijzondere aandacht voor akoestiek en duurzaamheid. Het ontwerp wordt momenteel gerealiseerd.

team: Heidi en Katja

reactie van de opdrachtgevers: “We hadden vanaf het begin een goed gevoel bij Heidi en hebben haar volledig de vrije hand gegeven. (…)
De muren zijn inmiddels gestuct, geverfd en behangen. Daarna zijn de meubels gearriveerd en het ziet er precies zo uit als in het ontwerp beschreven staat. We zijn er superblij mee en weten niet hoe we PURE styling / Heidi hiervoor moeten bedanken, zo mooi is het geworden. Iedereen die ons paleisje komt bezoeken laten we vol trots het ontwerp zien en hoe het uiteindelijk geworden is. Iedereen vindt het resultaat geweldig en daar zijn we het roerend mee eens.”

compleet ontwerp bekijken
Share