interieurontwerp Hoensbroek

Deze opdrachtgever verhuisde voor zijn liefde naar Limburg maar voelde zich nog niet zo thuis in het huis. We maakten een interieur ontwerp waarin de mannen zich beide kunnen vinden, een ontwerp dat zowel de zuidelijke gezelligheid in zich heeft als de stadse glamour.

team: Heidi en Katja

Alexander en Peter: “In onze zoektocht naar professioneel interieuradvies voor onze woning, kwamen we via de website van de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten meer te weten over het keurmerk ‘Keurmerkstylist Interieur’. Via dit keurmerk was onze keuze snel gemaakt voor Heidi vanwege haar imposante portfolio, haar brede ervaring in het retail, zakelijke en particuliere segment en ook vanwege haar trendanalyses waarmee ze duidelijk focus houdt op wat er speelt op gebied van inrichting en styling.
Na het eerste mailcontact ging het snel. Bij het bezoek aan onze woning absorbeerde Heidi meteen goed onze wensen, wat resulteerde in een geweldig en warm ontwerp met kleurpaletten en prints waar wij nooit opgekomen waren en die naadloos aansluiten aan onze wensen.
Wij kunnen het echt iedereen aanbevelen om deze vakvrouw in te schakelen indien je een onafhankelijk en professioneel styling advies ‘van nu’ zoekt. De materiaal- en kleurstalen en de shopping list die Heidi bij het eindontwerp meegeeft zijn echt helemaal het einde, want daarmee bespaar je echt zeeën van tijd. Bedankt Heidi! “

 

compleet ontwerp bekijken
Share